×
Produse adaugate in cos
Pantofi OXFORD negri cu siret
159 LEI
Curea eleganta barbati, din piele...
159 LEI
Pantofi OXFORD negri cu siret
159 LEI
Pantofi OXFORD negri cu siret
159 LEI
Total: 1560 LEI
Plata si Livrare

Plata

Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va face la livrarea produselor sau in momentul plasarii comenzii, in cazul platii cu cardul.

Cumparatorul va achita contravaloarea comenzii in numerar, integral, la primirea coletului, reprezentantului firmei de curierat care livreaza comanda. Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului de plati disponibil la fiecare partener in parte.

In cazul in care comanda este platita online cu cardul iar clientul cere anularea comenzii sau SC CREATIVE ONES BUSINESS SRL nu poate onora comanda datorita lipsei stocului sau din orice alt motiv, returnarea banilor se va efectua catre client in contul din care a fost facuta plata initial.

Pentru orice nelamurire legata de modalitatile de plata si livrare, contactati-ne la adresa de e-mail: [email protected].

 

Livrare

Livrarea se efectueaza dupa procesarea fiecarei comenzi.

Livrarea produselor comandate va fi facuta prin intermediul unei companii de curierat(difera in functie de partener), la adresa mentionata in momentul plasarii comenzii.